Творец


Разгледах еднин много приятен блог-сайт на Мария и го представям, защото новото й творческо увлечение е полимерната глина.

Коментари

 1. Благодаря за хубавите думи!Имам един въпрос:дали на един по-късен етап,при повече последователи не може да се създаде едно блог общество за полимерната глина.Участвам в едно такова,но руско.Там ме откри друга българка със същите интереси и ме попита откъде да си вземе паста машина.И аз не знам.В едно такова общество някой може да сподели опита си.

  ОтговорИзтриване
 2. Разбира се, че може да се създаде бьлгарска гилдия. Аз имам контакти с международна такава. Паста машина може да се купи в ТСМ магазините и са на много хубави цени, бяха на 30 лв.- 40 лв., но отдавна не съм ги виждала. Трябва да се проверява, а и при Вас не знам дали има такива магазини с немска стока.
  Друг вариант е да се търсят в специализираните магазини за ресторантьорско (сладкарско) оборудване, но там са много скъпи. Ще обиколя тези дни ТСМ магазинчетата в Пловдив, за да проверя за налични количества и цена. Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 3. На мен Варна ми е наблизо.Ще проверя във ТСМ магазини има доста,дано поне в един се намери.Благодаря ти за информацията!

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации