Арт маникюр с fimoФимо за луксозен маникюр

До скоро нямах представа, че може да се използва полимерна глина за луксозен дизайн на нокти.

Сигурна съм, че всяко момиче има под ръка лак за френски маникюр.Тъй като аз обичам градинарството и почти винаги след работа в градината и всекидневната домакинска работа ноктите ми са изпочупени,а само лакът не може да ги предпази -реших да експериментирам. Случайно разбрах, че специалисти използват 10мм кръгчета от фимо пръчици с различен дизайн за направа на луксозен маникюр - много актуални са цветчетата и листенцата. Резултатът е страхотен с минимално усилие и разходи!

Пръчиците Fimo са намалени с ръка до получаване на диаметър приблизително 3 мм и 10 мм. Въпреки, че диаметрите са много малки, създадените дизайни, са напълно видими.

С много остър нож получените пръчици е необходимо да се нарежат. Нашите Fimo пръчици за арт маникюр не трябва да бъдат затоплени, преди да бъдат нарязани. Използваме макетни ножчета те са твърди и много остри, перфектени са за нарязване както на сурови, така и на печени фимо пръчици. Ние ги използваме в нашето студио.
Резенчета от тези Fimo пръчици за арт нокти се вграждат като аксесоар в слоеве от акрил, гел или лак, върху естествени или изкуствени нокти.

Fimo пръчиците за арт нокти са 2 см в дължина до (5 см) и може една пръчица да произвежда между 100 и 150 резена, в зависимост от това колко дебели са те. В идеалният случай резените трябва да бъдет приблизително 5 мм. Ключът към доброто нарязване е: много бавно нарязване в една посока, а не бързо рязане напред-назад.

Fimo арт изкуство за нокти понякога може да бъде предизвикателство в началото.

IR


ОЩЕ ИДЕИ И ТЕХНИКИ

Коментари

Популярни публикации