Как се прави табела?

Work in progress 

Тази полезна информация, как се прави табела за врата на детска стая е споделена от Sigaliot Designs.

Първо разбира се трябва да я измислите. Sagit надрасква скица, за да подреди мислите си и реши в каква последователност да създаде обектите. После винаги започва с главата на фигурката и завършва с всички останали необходими детайли.

След това продължава с тялото й, изработва и прикрепва ръцете. Обикновено след като завърши с фигурките, започва да изработва и обектите на фона.

След като всички обекти от полимерна глина са готови, тя ги слага в печката и започва да оцветява дъската за табелата, надписва я и т.н. Когато всичко изсъхне и нещата от полимерна глина са готови и изстинали, тя ги залепва с лепило върху подготвената табела.

Звучи лесно и бързо, но без клей машина ще ви бъде трудно да изработите парчета и детайли от полимерна глина с еднаква дебелина. Все пак е забавно.
Fairy door sign

  Ето така изглежда вече готовата табела за врата.

Коментари

  1. Много благодаря за тази много полезна статия з атова, как можем сами да си направим желаната табела.Много ми се иска за вилата да направщ нещо като вид шега в механата която стегнахме, хубаво е човек да се смее. Това, което пишете, че след като всички обекти от полимерна глина са готови, трябва да ги сложим в печката и и след това да оцветяваме звучи страхотно, особено за хора като мен които обичат да си уплътняват всяка минута, ще викна и племенниците ми и заедно ще оцветяваме.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации