За котките на Rosina Wachtmeister

 Тук преобладават котките от колекция "Черно и бяло"

Грабнаха ми вниманието още на първата витрина във Виена.

Rosina Wachtmeister е художничка от Италия. Работи в малкото градче Умбрия, недалеч от Рим. Успешното й сътрудничество с Goebel порцелан в Германия започва през 1997 година. Тогава създава и приказните порцеланови котки, както и допълнението от чаши за кафе и още много други подаръци и декоративни аксесоари с рисунки на тези котки. Тя самата обожава котки. 

Goebel е традиционна марка за колекционерски и сезонни подаръци със 140 годишна история. 

Всичко започнало на 30 януари 1871 година с Franz Detieff и William Goebel баща и син, които са основателите на компанията. През 1878 година отваря и първата порцеланова фабрика, наречена по-късно Wilhelmsfeld. Установена е в Oeslan Rodental близо до Кобург. 

Миксирани колекции

Компанията Goeble през 2011 година. 

Известна е с колекциите на Adam и Ziege, Artis orbis, Нина и Марко, Rosina Wachtmeister и сезонните Великденски и Коледни колекции. Рисувани шедьоври от порцелан и стъкло. 


Котешко царство на витрината

Направени от качествени материали, моделирани, формовани и изпечени. Фигурките са проектирани и ръчно рисувани с компетентност и любов. 

Ако искате специален, модерен подарък или декоративен аксесоар - котка за вас, може да си направите и сами, без да сте професионален дизайнер или скулптор.

За целта ще ви трябва шаблон "Котка" на DTM Loisirs creatifs, DTM висококачествена гипсова пудра, акрилни боички, четка за рисуване и търпение. 

Шаблонът съдържа и пясъчен часовник, прекрасно допълнение към декоративната фигурка.

За стенен пясъчен часовник отлейте една половина. Когато отлеете 2 половини и ги слепите, ще получите цялостна фигурка, която ще краси домът ви. 

След като формичките изсъхнат, ги шлифовайте, после подчертайте детайлите в класическото черно и бяло или изберете съчетанието от цветовете на Rosina.

DTM шаблон "Котка"


Размерът на шаблона е 17х22 см. Височината на формата е 20 см. Високо качествена, устойчива на топлина и студ. Код 285210. Произведено във Франция. Цена: 18.00 лв. 

При изработката на отливки с DTM - висококачествена гипсова пудра, се постига копринено бяла и гладка повърхност. Смесва се с вода. Инструкциите за работа са на опаковката. След 1 час фигурките са готови за обработка. Опаковка 1 кг. Код 170910. Произведено във Франция. Цена: 10,70 лв. 

Висококачествена гипсова пудра
Продуктите на DTM за изработка на котката можете да поръчате на имейл snsstudio@yaho.com или тук.

Коментари

Популярни публикации